شما میتوانید این غذای خوشمزه را جایگزین برنج معمولی کنید. اگر در فصلی قرار دارید که میوه انبه در همه جا وجود دارد، تهیه این غذا را فراموش نکنید. انبه، زردچوبه و برنج قهوهای مزایای زیادی برای بدن دارند.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه.
زمان پخت: ۲۰ دقیقه.
ابتدا برنج قهوهای را خوب بپزید.
این کار ممکن است حدود ۱۲ الی ۱۵ دقیقه طول بکشد. آن را کنار بگذارید.
در این میان، روغن را در ظرف مناسب بریزید و دانه خردل، اوراد دال، چانا دال و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عدسها کمی قهوهای رنگ شوند.
پیازها را اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بپزید.
انبه خام را به آن بیفزایید.
سپس پودر فلفل تند، پودر زردچوبه، نمک و برگ کاری را به آن اضافه کنید.
برنج پخته شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
درب آن را بگذارید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه با حرارت کم بپزید.
روی آن گشنیز یا برگ کاری بریزید و به صورت داغ سرو کنید.