ممکن است به تازگی این خبر را دریافت کرده باشید که شما برای ارائه سخنرانی اصلی در جلسه اجرایی آینده انتخاب شده اید. یا ممکن است این افتخار را داشته باشد که بعداً به عنوان سخنران در یک کنفرانس انتخاب شوید. در هر صورت وقت آن رسیده که نکاتی که برای داشتن یک سخنرانی موفق مهم هستند را بدانید.
ممکن است دو احساس متفاوت را در این موقعیت تجربه کنید، هم برای این موقعیت هیجان زده هستید و هم از فکر اینکه قرار است در جمع صحبت کنید مضطرب هستید. نگران نباشید این کاملا طبیعی است.
این انتخاب شدن یک افتخار است، حتی اگر شما یکی از افرادی باشید که گلوسوفوبیا، یا ترس از سخنرانی دارند. در این مطلب به برخی از توصیهها در مورد نحوه ارائه یک سخنرانی عمومی قدرتمند برای جلب توجه حضار می پردازیم. با تکیه بر این موارد نه تنها به خوبی سخنرانی خواهید کرد ، بلکه تماشاگران را نیز شگفت زده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
خاصیت های پیازچه
پیازچه چه خواصی دارد؟
پیازچه از خانواده سبزیجات می باشد که در فصل بهار رشد می کند. این سبزی بومی کشور چین می باشد و در این کشور در تمام فصول سال قابل دسترس می باشد. پیازچه دارای تاریخچه ی زیادی می باشد که از گذشته ی دور از این سبزی خوشمزه استفاده می شده است. در طب چینی از پیازچه استفاده زیادی می شده است. از پیازچه در غذاهای سنتی استفاده می شود.
پیازچه دارای ریشه های سفید رنگ بوده و ساقه بلندی دارد. همه قسمت های پیازچه قابل خوردن می باشد. خواص دارویی زیادی برای پیازچه وجود دارد، به طور کلی پیازچه برای چربی سوزی، کاهش وزن، مقابله با سرطان، درمان کم خونی، سلامت قلب و استخوان، درمان شب کوری، درمان یبوست و در بارداری مفید است. پیازچه دارای طبق گرم و خشک می باشد.
ارزش غذایی پیازچه
پیازچه دارای مواد مغذی زیادی می باشد که شامل: ۳۲ کالری، ۷٫۳ گرم کربوهیدرات، ۱٫۸ گرم پروتئین، ۲ دهم گرم چربی، ۲٫۶ گرم فیبر، ۲۰۷ میکروگرم ویتامین کا، ۱۸٫۸ میلی گرم ویتامین سی، ۹۹۷ واحد ویتامین آ، ۶۴ میکروگرم فولات، ۱٫۵ میلی گرم آهن، ۲۷۶ میلی گرم پتاسیم، ۲ دهم میلی گرم منگنز، ۱ دهم میلی گرم کلسیم، ۱ دهم میلی گرم ریبوفلاوین و ۲۰ میلی گرم منیزیم است.
خوردن غذای تازه! همهی ما این را قبلا شنیدهایم. خوردن میوهها و سبزیجات تازه زمانی که به طورطبیعی رشد کرده باشند فواید زیادی دارد. اغلب اوقات، محصولات تازه فصلی ارزانتر و خوشطعمتر است. به علاوه، به رشد و حمایت از کشاورزان محلی کمک می کنید، که به نوبه خود اجازه میدهد تا آنها مواد غذایی تازهتر را بیشتر در دسترس افراد قرار دهند.
کمبود وزن یا لاغر بودن نه تنها برای مردان بلکه برای زنان هم کاملا خجالت آور است. یک فرد در هنگامی که وزن بدنش 10 تا 20% کمتر از وزن ایده آل با توجه به قد و جنسیت او باشد، کم وزن نامیده می شود.
افراد کم وزن یا لاغر، به دلیل عدم ایمنی و مقاومت ضعیف برای مبارزه با بیماری ها، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت ها و بیماری های مختلف هستند.
کم وزن بودن می تواند به خستگی، تحریک پذیری و عدم تمرکز نیز منجر شود.
خاصیت های تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان چه خواصی دارد؟
تخمه آفتابگردان یکی از دانه های مغذی برای سلامت بدن می باشد که از میوه گل آفتابگردان گرفته می شود. این تنقلات عالی برای روغن گیری و غذای پرندگان نیز استفاده می شود. این دانه مغذی دارای فواید زیادی برای سلامت انسان می باشد. تخمه آفتابگردان به کاهش کلسترول خون کمک کرده و باعث می شود تا فشار خون کاهش پیدا کند. برای درمان افسردگی مفید بوده و استرس را کاهش می دهد. یبوست را درمان می کند. این تخمه برای افرادی که بدنسازی کار می کنند و برای کودکان و مادران باردار مناسب است.
تخمه آفتابگردان دارای طبع گرم و خشک
می باشد. گل
آفتابگردان به عنوان یک گل تزئینی می باشد که گرده افشانی های مختلفی توسط زنبور و
سایر حشرات انجام می شود. گل های وسط آفتابگردان باعث می شود تا بتوان تخمه
آفتابگردان از آن گرفت. به صورت میانگین هر گل آفتابگردان می تواند بیش از دو هزار
تخمه آفتابگردان داشته باشد. معمولا تخمه آفتابگردان به رنگ های مشکی و راه راه
وجود دارد
گل های آفتابگردان از نوع وحشی دارای
ساقه و سر و دانه های کوچک می باشند که ما قصد داریم در ادامه در مورد خواص بی
نظیر تخمه آفتابگردان برای سلامت انسان مطالبی را قرار دهیم.
ادامه مطلب ...