تا حالا برایتان پیش آمده است که بخواهید یک کاسه جوی دوسر برای صبحانه آماده کنید اما خوردن آن را دوست نداشته باشید؟ این آخر کار نیست. همان طور که میدانید دسرهای سنتی هندی فیبر بسیار بالایی دارند. شما میتوانید در این دسرها به جای شکر از عسل، شربت افرا یا سایر مواد طیبعی استفاده کنید. این دسر را سرد سرو کنید. پودینگ کینوا و سیب یک دسر سنتی کم کالری در هند است که فیبر بالایی دارد.
زمان پخت: ۶۰ دقیقه.
در یک ظرف، روغن گوسفندی یا کره آب شده را بریزید و سیب خرد شده را به آن اضافه کنید.
آن را به مدت سه الی چهار دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس کینوای پخته شده، شیر، زعفران و هل را به آن اضافه کنید.
این ترکیب را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تفت دید تا حجم شیر به یک سوم برسد.
اگر دوست داشتید دسر غلیظ تری داشته باشید میتوانید آن را بیشتر حرارت دهید.
شکر را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آن را از روی شعله بردارید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
سپس به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
بعد از یک ساعت از یخچال دربیاورید، پسته خرد شده را روی آن بریزید و با سیب برش خورده تزیین کنید.
منبع: پودینگ سیب