به چه خواصی دارد؟
به یک میوه محسوب می شود و به سیب طلایی مشهور است و برای درمان بسیاری از مشکلات کاربرد دارد.
میوه به برای درمان افسردگی، زخم معده و بیماری های قلبی بسیار مفید است. از گذشته تا کنون از میوه به برای درمان امراض ذکر شده استفاده می شده است.
به مانند سایر میوه های دیگر غنی از مواد مغذی مانند ویتامین آ ، ویتامین ب ، ویتامین ث ، فیبر و مواد معدنی شامل: پتاسیم ، مس ، سلنیوم، روی ، فسفر ، کلسیم، آهن و منیزیم است.
میوه به از اوایل شهریور ماه به بازار عرضه می شود. برای خرید باید دقت کنید که رنگ روشن طلایی را انتخاب کنید. از خرید به های کبود یا ریز خودداری کنید زیرا طعم و عطر ندارند.
به سرشار از ویتامین سی می باشد. شما می توانید ۲۵ درصد ویتامین سی روزانه مورد نظر خود را از طریق خوردن به تامین کنید. ویتامین سی موجود در به می توانید منجر به افزایش ایمنی بدن شود و همچنین بیماری های التهابی را درمان کند.
به دارای خواص ضد آلرژی می باشد. از عصاره و دانه این میوه برای درمان درماتیت و سیستیت استفاده می شود.
به میوه کم کالری محسوب می شود و سرشار از فیبر غذایی است. ۱۰۰ گرم از به حاوی حدود ۵۷ کالری است. دارای چربی اشباع شده ، سدیم و کلسترول به میزان کم می باشد که این ویژگی ها باعث شده است تا گزینه مناسبی برای کاهش وزن باشد.
فنول های موجود در بسیاری از غذاها باعث ایجاد زخم معده می شود. آب به برای افراد مبتلا به زخم معده بسیار مفید است. باعث آرام کردن دستگاه گوارش می شود.
به دارای درمان موثر برای بیماری ها و ناراحتی های صبح گاهی است. شما می توانید به را با عسل مخلوط کرده و برای درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده استفاده کنید.
به به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیزی دارد. آنتی اکسیدان های موجود در به با رادیکال های آزاد بدن مبارزه کرده و روند پیری را کاهش می دهد.
همچنین به از بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی جلوگیری می کند.
به پخته شده برای از بین بردن تهوع و استفراغ مفید است و می تواند باعث حذف سموم و مایعاتی که بدن می سازد شود.
به سرشار از خواص ضدویروسی می باشد. فنول های موجود در میوه به با فعالیت های ضدویروسی قوی و خواص آنتی اکسیدانی که دارد در برابر سرماخوردگی ها و سایر بیماری های ویروسی از بدن انسان محافظت می کند.
به غنی از پتاسیم است و کمک می کند تا فشار خون بالا متعادل شود.
اگر به را به صورت منظم مصرف کنید کمک می کند تا ال دی ال یا کلسترول بد در خون کاهش پیدا کند و قلب در سلامت باشد.
به دارای آنتی اکسیدان های فراوان می باشد و با بیماری سرطان مبارزه می کند. به همچنین دارای تانین می باشد که تانین ها در برابر سرطان مقاومت کرده و مواد شیمیایی و سمومی که باعث ایجاد سرطان روده می شود مبارزه می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در به به کاهش استرس و داشتن ذهن آرام انسان کمک می کند.
کسانی که بیماری های کبدی و یا چشم دارند به مصرف کنند. در کشور چین دانه های به خیس شده را آب پز کرده و در ژله استفاده می کنند. این کار باعث می شود تا مشکلات گلو و مشکلات مربوط به چشم تسکین پیدا کند.
منبع: خواص به